Spring naar inhoud

WAT

Waar gaat dit over

Wij komen met regelmaat bij elkaar in onze huizen en willen in groepen van 8 tot 12 personen of daaromtrent het leven delen. Door ontmoetingen, en om samen te eten, en om te overleggen hoe verder in de tijd waarin wij leven. Ja, als gelovigen uit tal van richtingen vinden wij elkaar rondom Jezus Christus en dat is voor hen die dit nog niet kennen misschien vreemd maar juist aan hen zeggen wij, samen met Jezus; Wees welkom! Ben je niet gelovig of was je het kwijt wees dan gerust en kom gewoon eens aan.

Wij streven ernaar om waar nodig elkaar van dienst te zijn en om te zien naar hen die hulp behoeven. Daar wil je toch zeker wel aan mee doen?! Meld je gerust via het e-mailadres op de contactpagina.

Tegenwoordig kan je ook binnenstappen in De Opperzaal in Boskoop. Een plek van ontmoeting in het Boskoop Center aan de Voorofscheweg 15P Gewoon om even te neuzen, of om wat bij te praten, en te merken dat je er mag zijn. Ook een plek waar diverse activiteiten plaatsvinden en waar je zelfs een ruimte of een Flex Werk Plek kunt huren voor een moment. Info via; straatrj@gmail.com of 0640286364. Kijk voor openingstijden of activiteiten bij Agenda op de website; www.deopperzaal.nl

De Ontmoetingsruimte; Kleine groepen kunnen hier samenkomen of vergaderen.

Het Atelier; Voor rustig Flexwerken door de zakenmens of Artistiek bezig zijn op je eigen plekje.