Spring naar inhoud

WAT

Waar gaat dit over

Wij van Huizen van Zegen Boskoop e.o. komen met regelmaat bij elkaar en willen in kleine groepen met mensen die op elkaar betrokken willen zijn ook in de eigen huizen het leven delen. Door ontmoetingen, en om samen te eten, en om te overleggen hoe verder in de tijd waarin wij leven. Als gelovigen uit tal van richtingen vinden wij elkaar rondom Jezus Christus. Dat is voor hen die dit nog niet kennen misschien vreemd maar juist aan hen zeggen wij, samen met Jezus; Wees welkom !

De Opperzaal is een aangename plek van ontmoeting.

Gewoon om even te uit te rusten, of om wat bij te praten en te merken dat je er mag zijn. Ook een plek waar diverse activiteiten plaatsvinden en waar je een Flex Werk Plek kunt huren voor een moment. Info via; straatrj@gmail.com of 0640286364. Kijk voor openingstijden of activiteiten bij Agenda op de website; www.deopperzaal.nl Wil je al vroeg aan de slag ? Bel dan even dan doen we graag de deur voor je open en schenk je zelf je koffie of je thee in.

Ben je niet gelovig, of was je het kwijt,

wees dan gerust en kom gewoon eens aan in De Opperzaal in gebouw Boskoop Center aan de Voorofscheweg 15P of informeer eens naar het meedoen aan een Alpha cursus waar we op ontspannen manier de basis informatie geven over het christelijk geloof. We eten eerst met elkaar en zien dan na een paar uurtjes, kosteloos vrijblijvend en gezellig samenzijn, uit naar de eerstvolgende avond.

HIP HELPT. Hulp In Praktijk

Wij streven ernaar om waar gewenst of nodig elkaar ook praktisch van dienst te zijn en om te zien naar hen die hulp behoeven. Ouderen of alleenstaanden kunnen een beroep op Stichting HIP HELPT doen.

Daar wil je toch zeker wel aan mee doen?! Meld je dan eerst vrijblijvend om op de lijst van vrijwilligers opgenomen te worden via straatrj@gmail.com of via 0640286364 en vertellen we graag wat de bedoeling is. Een klusje in of rond het huis. Een wandelingetje naar de supermarkt. Een bezoekje aan het ziekenhuis of met een plaatsgenoot een bezoekje brengen aan De Opperzaal.

De Ontmoetingsruimte; Kleine groepen kunnen hier samenkomen of vergaderen. Vanaf 3 juli 2024 zijn de schilderijen van Tineke Looman verruild voor werken van Elena Mohanu. Kom ze vrijblijvend bekijken. En wilt u ze kopen? Dat kan, vraag ernaar !

Het Atelier; Voor rustig Flexwerken door de zakenmens of Artistiek bezig zijn op je eigen plekje. We schuiven hier meermalen per week bij elkaar aan en eten samen de warme maaltijd.