Spring naar inhoud

Berichten

BESCHEIDEN WERKPLEKKEN VOOR KUNSTENAARS DIE BUITEN DE DEUR WILLEN WERKEN. 5 dagen van de week van 9.00 tot 21.00 In overleg ook andere tijden en in het weekend. Heden slechts incidenteel beschikbaar. Een dag een week ? Vraag ernaar.

FLEX PLEKKEN VOOR HEN DIE INCIDENTEEL EEN WERKPLEK- OF RUSTPUNT WILLEN GEBRUIKEN . Tarief nader op te geven na een e-mail naar Roland Jaap via straatrj@gmail.com

EEN NIEUWTJE EN EEN UITNODIGING AAN JONGEREN EN OUDEREN.  

UPSTREAM CAFÉ BOSKOOP   

Sinds 8 september is er iedere week op vrijdagavond UPSTREAM CAFÉ in het gebouw Boskoop Center met inloop vanaf 19.30 en uitloop rond ca. 22.30 Koffie thee fris een koek en een gezellig moment met jou en je vrienden. Breng ze gerust mee.

Vragen ? Roland Jaap. 0640286364. Of straatrj@gmail.com

Adres; Voorofscheweg 15 P. 2e etage. Er is een kleine lift aanwezig.

Bezoek een Upstream Café in de buurt

Een Upstream Café is geen horecagelegenheid, maar een plek waar je elke week op een vast moment terecht kunt voor lekkere koffie, mooie muziek en een goed gesprek. Er komen steeds meer Upstream Cafés in Nederland en nu dus ook in Boskoop. Wees welkom !!!

PRAYER STATION

Binnenkort willen wij starten met een maandelijks aanwezigheid op de Boskoopse Markt aan de BC straat.

Het principe van Prayer Station is dat er op nog nader vast te stellen tijdstip een aantal mensen van Prayers Station herkenbaar aanwezig zullen zijn om met en voor mensen die dat willen te bidden. Op dat zelfde ogenblik zullen er in De Ontmoetingsruimte van De Opperzaal enkelen zijn die bidden voor hen die buiten zijn. Wil je tussendoor een gebed dan ben je alle werkdagen welkom in De Opperzaal.

Wil je meer weten voordat je je eventueel aanmeld om mee te doen, zie dan www.prayersstation.nl Aanmelden kan bij Roland Jaap 0640286364.