Spring naar inhoud

Elkaar ontmoeten

Waar en wanneer

Er zijn in de afgelopen jaren al tal van ontmoetingen georganiseerd door Huizen van Zegen Boskoop. Diverse manieren van samenbrengen van mensen werden aan de dag gelegd en daar gaan wij zeker mee door. Januari 2023 openden wij in het Boskoop Center De Opperzaal met een Ontmoetingsruimte en het zgn. Atelier voor (o.a. familie) bijeenkomsten aan de Voorofscheweg 15P in Boskoop waar wij als je eens wilt komen kennismaken elkaar kunnen ontmoeten en meer informatie zullen geven. Zie ook. www.deopperzaal.nl

PRAYER STATION BOSKOOP

De neuzen dezelfde kant laten opstaan. Dat kan vanaf 18 mei 2024 in het bijzonder omdat wij dan van uit Huizen van Zegen om de week op zaterdagochtend in het centrum van Boskoop aanwezig zullen zijn met een klein team onder de noemer Prayer Station Boskoop. Wij willen er zodoende ook buiten De Opperzaal zijn voor mensen die behoefte hebben aan contact of een gebed en komen wij dus gewoon " Naar jou toe ".

U GAAT ONS, VAN PRAYER STATION BOSKOOP, VAKER IN ONS DORP ONTMOETEN

Om er te zijn voor u. Voor een ontmoeting van hart tot hart, en om een ieder waar gewenst met sociaal maatschappelijke en pastorale raad en daad bij te staan.

Een ongedwongen ontmoeting in de buitenlucht, of binnen onder het genot van een gratis kop koffie thee of glas fris in De Ontmoetingsruimte van De Opperzaal in het gebouw Boskoop Center aan de Voorofscheweg 15P op de 2e etage met lift bereikbaar. Open; dinsdagmiddag t/m vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 Voor overige dagen kijk in de Agenda van www.deopperzaal.nl   

Stap eens binnen. Toch meer info nodig ?  Bel gerust met Roland Jaap van der Straaten. 0640286364. 

VOEL JE WELKOM

Wij delen op de Agenda Pagina van de website van De Opperzaal mee wanneer en waar wij bij elkaar komen voor bijeenkomsten van Huizen van Zegen in de Ontmoetingsruimte van De Opperzaal. Ook om uitleg te geven en " vast te oefenen " in het samenzijn. KLIK in de Agenda op de dag waarvan je wilt weten wat er gebeuren gaat in de website www.deopperzaal.nl

ZELF MENSEN THUIS ONTVANGEN

Naast samenkomen onder de noemer Huizen van Zegen, met meer specifieke ontmoetingen zoals in Handelingen genoemd, kan je er ook voor kiezen om je eigen huis van tijd tot tijd laagdrempelig open te stellen voor bezoekers zoals buurt- en wijkbewoners. Het voor wie en het hoe ontdek je bij het bekijken van de website www.feelwelcome.org

Wij coördineren hiervoor een en ander en geven graag alle informatie tijdens een ontmoeting met jou. Alle dinsdag t/m vrijdag middagen van 13.00 tot 17.00 welkom in De Opperzaal of doe je aanvraag voor meer informatie via e-mail straatrj@gmail.com of bel 0640286364. Bedenk dat jouw eenvoudige en vriendelijke rol in je eigen buurt van groot belang kan zijn voor wie ernaar uitziet.

UPSTREAM CAFÉ BOSKOOP. Iedere vrijdagavond

Sinds 8 september 2023 is er iedere week op vrijdagavond UPSTREAM CAFÉ in het gebouw Boskoop Center met inloop vanaf 19.30 en uitloop rond ca. 22.30 Koffie thee fris een koek en een gezellig moment met jou en je vrienden. Breng familie, vrienden of buurtgenoten gerust mee.

WAT EN WAAR

De avonden hebben een ontspannen karakter met de mogelijkheid om je even in Het Flex Werk Atelier terug te trekken voor een spelletje of gesprekken met elkaar, of je luistert in De Ontmoetingsruimte naar mooie muziek en hier en daar een kort woord over een thema dat je raken zal.

Upstream Café is een alcoholvrij Café.

Vandaar de (gratis) koffie, het frisje en de thee. En wil je vrijwillig aan óns iets schenken ? Dan ligt er daarvoor een pet gereed en zo doen we, met elkaar, en voor elkaar, iets moois. Wij denken aan jongeren tussen 21 en ja, zeg het maar, ook ouderen komen van heinde en verre naar Boskoop toe. Je bent meer dan welkom !

Vragen ? Roland Jaap. 0640286364. Of straatrj@gmail.com

Adres; Voorofscheweg 15 P. 2e etage. Er is een kleine lift aanwezig.

Gooi je gift maar " in mijn pet ".