Spring naar inhoud

Elkaar ontmoeten

Waar en wanneer

Er zijn in de afgelopen jaren al tal van ontmoetingen georganiseerd door Huizen van Zegen Boskoop. Diverse manieren van samenbrengen van mensen werden aan de dag gelegd en daar gaan wij zeker mee door. Januari 2023 openden wij in het Boskoop Center De Opperzaal met een Ontmoetingsruimte en een zgn. Atelier voor kunstenaars en flexwerkers aan de Voorofscheweg 15P in Boskoop waar wij als je eens wilt komen kennismaken elkaar kunnen ontmoeten en meer informatie zullen geven aan wie dat wil. Zie ook. www.deopperzaal.nl

Vanuit verschillende richtingen en achtergronden hebben wij eerder ook mogen samenwerken met derden die het belang van deze ontmoetingen waardeerden en ons geholpen hebben om, wat we graag doen voor de mensen om ons heen, goed te laten verlopen.

Maar dat was toen. Graag richten we ons met jou op de tijd die komt, die zogezegd vóór ons ligt. Daartoe gaan we waar dat kan gepaste ontmoetingen organiseren. Wie ons daarbij wil helpen, of anderszins wil ondersteunen, is van harte welkom en zeker 'als de neuzen dezelfde kant opstaan'.

VOEL JE WELKOM

Graag stimuleren wij het ontstaan van kleine huisgroepen en willen wie daar interesse voor heeft graag op weg helpen. Wij delen op de Agenda Pagina van de website van De Opperzaal mee wanneer en waar wij bij elkaar komen voor bijeenkomsten van Huizen van Zegen in de Ontmoetingsruimte van De Opperzaal. Ook om uitleg te geven en " vast te oefenen " in het samenzijn.

Naast samenkomen onder de noemer Huizen van Zegen, met meer specifieke ontmoetingen zoals in Handelingen genoemd, kan je er ook voor kiezen om je huis van tijd tot tijd laagdrempelig open te stellen voor bezoekers zoals buurt- en wijkbewoners. Het voor wie en het hoe ontdek je bij het bekijken van de website www.feelwelcome.org Wij coördineren hiervoor een en ander en geven graag alle informatie tijdens een ontmoeting met jou. Alle werkdagen van 13.00 tot 17.00 welkom in De Opperzaal.