Spring naar inhoud

Actuele info

ACTIVITEITEN IN DE OPPERZAAL OF ELDERS

VOOR WIE (NOG) VAN FACEBOOK GEBRUIK MAAKT IS HET MOGELIJK OM DAGELIJKS GEINFORMEERD TE WORDEN DOOR DE OPPERZAAL BOSKOOP IN TE TOETSEN.

Via de knop Agenda van de website www.deopperzaal.nl kan je zien wat er gepland is of komen gaat.

Zoals over; (pre) Alphacursus. Kerst. Pasen. Pinksteren. Nacht van Gebed van Open Doors. Prayer Station Boskoop. Project Feel Welcome. Samenkomsten. Retraitedagen. Lezingen. Workshops, Exposities. Elkaar ont-moeten.

FLEX WERKPLEKKEN voor kantoorwerkers en rust zoekers in het Flex Werk Atelier;

Voor kantoorwerkzaamheden voor zakenlui en ZZPers, voor schrijvers, dichters of anderszins, is er gelegenheid om dat in het Flex Werk Atelier* te komen doen. Informeer via straatrj@gmail.com of via 0640286364 naar de mogelijkheden en de gunstige tarieven of kom even langs.

Het Flex Werk Atelier is op aanvraag via 0640286364 op werkdagen van 9.00 tot 21.00 open.

RUIMTE HUREN ? Dat kan tegen zeer gunstige tarieven in overleg voor dagdelen of een hele dag.

TROUWLOKATIE ? Tegen speciaal laag tarief en in overleg voor kleine gezelschappen te arrangeren.

 UPSTREAM CAFÉ BOSKOOP   

Om de week op vrijdagavond is er UPSTREAM CAFÉ in het gebouw Boskoop Center met inloop vanaf 19.30 en uitloop rond ca. 22.30 Koffie thee fris een koek en een gezellig moment met jou en je vrienden. Breng ze gerust mee. Zie de agenda voor de juiste data.

De avonden hebben een ontspannen karakter en je luistert in De Ontmoetingsruimte naar mooie muziek en een woord over een thema dat je raken zal. Er is desgewenst een mogelijkheid om je even in buiten het programma in Het Flex Werk Atelier terug te trekken voor een spelletje of gesprekken met elkaar.

Upstream Café is een alcoholvrij Café.

Vandaar de (gratis) koffie, het frisje en de thee. En wil je vrijwillig aan óns iets schenken ? Dan ligt er daarvoor een pet gereed en zo doen we, met elkaar, en voor elkaar, iets moois. Wij denken aan jongeren tussen 21 en ja, ook oudere jongeren van hart zijn welkom. Je bent zelfs meer dan welkom ! Je kunt ook thuis eens een kijkje nemen via youtube; upstream.cafe en als het je aanspreekt kom je gezellig bij ons langs om andere belangstellenden te ontmoeten.

Vragen ? Roland Jaap. 0640286364. Of straatrj@gmail.com

Adres; Voorofscheweg 15 P. 2e etage. Er is een kleine lift aanwezig.

Even bijpraten en ontspannen een bakkie doen met elkaar
Iedere vrijdagmiddag gaat de Beachvlag uit.

Een Upstream Café in de buurt

Een Upstream Café is geen horecagelegenheid, maar een plek waar je elke week op een vast moment terecht kunt voor lekkere koffie, mooie muziek en een goed gesprek. Er komen steeds meer Upstream Cafés in Nederland en nu dus ook in Boskoop waar wij iedere vrijdagavond voor geopend zijn.

Maar wil je even door de week overdag aankomen ? Wees welkom !!!

NIEUW; TEKENEN OF CREATIEF MET KLEUR

Iedere woensdagmiddag van 14.30 tot 17.00 kan je al dan niet met kinderen binnenstappen in Het Atelier waar we heerlijk houtskool, potloden en kleuren de vrije loop laten. Vrije inloop voor jong en oud. Een frisje, kop koffie of glas thee erbij " en gooi zelf maar een gift in mijn pet "